På denne webside kan du få – næsten – alt at vide omkring elektromagnetisk stråling, 5G teknologien, de sundhedsmæssige konsekvenser m.m.:
https://nejtil5g.dk/
En hurtig oversigt over hvorfor udrulningen af 5G netværket er en dårlig ide kan du få her:
https://nejtil5g.dk/info-materiale/21-grunde-til-at-udrulningen-af-5g-netvaerket-skal-stoppes/
Du kan også tilmelde dig Facebookgruppen: Nejtil5G.dk: Videnscentret for elektro-forurening:
https://www.facebook.com/groups/traadloesfritorsdag

Smart, men ikke smart for dig og dine børns helbred.

Hvis du tror, din mobiltelefon er sikker, har du da overvejet, hvorfor du tror det? Er det en kendsgerning, eller er det baseret på omhyggeligt udformede meddelelser, som du har læst eller hørt?

Om sundhedsrisikoen ved elektromagnetisk stråling se mere her: https://nejtil5g.dk/dokumenter/sundhedsmaessige-risici-ved-elektromagnetisk-straaling/

Er du klar over

  • hvilke sundhedsrisici der er ved at være udsat for den mængde af kunstigt menneskeskabt ikke ioniserende elektromagnetisk stråling, som vi er i dag. Uanset om det er fra mobilmasten, Wi-Fi, din mobiltelefon, dit Smartmeter, Bluetooth eller anden trådløs teknologi.
  • at Danmarks grænseværdi for elektromagnetisk stråling er op mod 10.000 gange højere end det af Europarådet anbefalede forsigtighedsprincip.
  • at børn og unge er særlig udsatte, når det gælder elektromagnetisk stråling. Børns krop og knoglebygning er ikke udviklet og er derfor meget mere sårbare end voksne.
  • at trådløse headsets, højtalere og andet trådløst udstyr er en del af den samlede elektromagnetiske stråling du udsættes for 24/7.
  • at antallet af mennesker der lider af EHS dvs. Elektro Hyper Sensitivitet eller el-overfølsomhed er hastigt stigende.
  • at der er konstateret en signifikant stigning ikke bare i Danmark i antallet af den hjernecancer man ved knytter sig til elektromagnetisk stråling. Efter at antennen i mobilen nu sidder i bunden ses også en stigning af kræft i skjoldbruskkirtlen.
  • at 269 højt ansete internationale eksperter og forskere fra mere end 40 lande og med ekspertise inden for elektromagnetisk stråling har sendt en appel til alle lande om at sætte udrulningen af 5G i stå. Man er dybt bekymret for de sundhedsmæssige konsekvenser.