Her på siden har jeg lagt forskellige videoer og film op, som på forskellig vis uddyber om tidligere liv og reinkarnation.

Vil du vide mere om, hvordan en sjælerejser foregår, så klik her.
Vil du høre, hvad andre har fået ud af deres sjælerejse, så klik her her.

“Highwayman” – om en sjæls inkarnation

Youtube video med Willie Nielson, Kris Kristofferson, Waylon Jennings og Johnny Cash der synger “Highwayman” (1985) skrevet af den amerikanske sangskriver Jimmy Webb, om en sjæls inkarnation på fire forskellige steder i tid og historie, en highwayman, en sejler, en konstruktionsarbejder på the Hoover Dam og endelig som en stjerneskibskaptajn.

Hvad er reinkarnation?

Hvad er reinkarnation? Hvordan kan emnet anskues som tro, forestilling og erfaring? Her et hurtigt overblik over nogle af de væsentlige aspekter, som knytter sig til reinkarnation, fortalt af Søren Hauge. Søren Hauge har arbejdet som spirituel underviser siden 1981, er uddannet magister i idehistorie og filosofi, forfatter til en række bøger. Han har arbejdet mere end 30 år med teosofi og esoterisk psykologi.

Beretningen om Eric.

Dokumentar “Liv efter livet – Sjæl og videnskab” blev første gang vist på DR2 januar 2011. Da Eric er under to år gammel begynder han at tale om sit tidligere liv. Så detaljeret, at forældrene kan finde en person, der passer på oplysningerne nemlig den ledende manuskript forfatter til filmen Borte med blæsten, Sidney Coe Howard. Howard døde i en ulykke i 1939, 48 år gammel.
Jim B. Tucker fra Division of Perceptual Studies ved University of Virginia fortæller at man her indtil nu har undersøgt 2500 børn med minder om tidligere liv. Ifølge ham er der ikke tvivl om at disse børn har levet før.
Programmet afsluttes med en gennemgang af nær-døden oplevelser. Hvor neuropsykiater Peter Fenwick fra University of London fortæller om hans forskning.

Dr. Eben Alexander: Til himlen og tilbage

Før sin nærdødsoplevelse i november 2008 var Eben Alexander en fornuftspræget og rationelt tænkende neurokirurg og videnskabsmand, der var stolt af sin akademiske skepsis. Det ændrede sig, da en livstruende bakteriel meningitis sendte ham i en ugelang koma og ud på en bevidsthedsmæssig rejse til andre verdener, mens hans hjerne klinisk var ude af funktion. Hidtil havde han troet på, at bevidstheden sad i hjernen, og derfor burde en sådan oplevelse slet ikke kunne finde sted! Men det gjorde den, og Eben Alexander har siden viet sit liv til at forstå den dybere mening med sin nærdødsoplevelse, udbrede sin historie og udforske alt det, vi endnu ikke ved om bevidstheden, Gud og meningen med vores eksistens.

10 beretninger om reinkarnation

Beretningen om Jenny Cockell

Youtube video med beretningen om Jenny Cockell. Jenny Cockell, født 1953, var en mor med 2 børn, der boede i Northhamptonshire i England. Men hun var ikke nogen helt almindelig husmor. Hun troede nemlig, at hun havde levet før, som en irsk kvinde, Mary Sutton, som var født i 1897 og død i 1932. Men det er også beretningen om hvordan hun finder sine daværende børn, der stadig boede i Irland.

Cameron Macauley

Siden han var 2 år gammel har Cameron Macauley talt om hans liv på øen Barra. Cameron bor sammen med sin mor, Norma, i Glasgow. De har aldrig været på Barra.

Han fortæller om hvide huse, stranden hvor han legede med sin bror og søster. Flyvemaskinerne som plejede at lande på stranden. Hans sorte og hvide hund. 

Barra ligger ved Skotlands vestkyst 220 miles fra Glasgow og kan kunnås via en længere sejlads eller en times flyvning. Øen huser omkring tusind indbyggere. 

Da Cameron er 4 år fortæller han fortsat om sin Barra familie og hans mor og far der. Han fortæller at hans far hedder Shane Robertson og han døde da han blev kørt ned af en bil.

En dokumentar med beretninger om børn, der kan fortælle om deres tidligere liv.

Beretningen om Mellen-Thomas Benedict

Mellen-Thomas Benedict er en kunstner, der overlevede en næsten-død oplevelse (NDE) i 1982. Han var død i over halvanden time. I løbet af denne tid rejste han sig op af sin krop og gik ind i lyset. Nysgerig på universet blev han ført langt ind i de fjerne dybder af eksistensen.
https://www.wanttoknow.info/neardeathexperience

The Day I Died

BBC Documentary on Near-Death Experiences
https://www.personalgrowthcourses.net/video/inspiring/nde_day_i_died_bbc

“Saved by the Light” (1995)

Historien om Dannion Brinkley‘s nærdødsoplevelser og deres betydning for hans liv findes i en dramatiseret form i filmen “Saved by the Light” (1995) med Eric Roberts i hovedrollen. Hele filmen finder du her, desværre uden undertekster.