“Vil du gerne være lykkelig?
Start med at være taknemmelig for,
hvem du er, og hvad du har.”
Peter Plys og hans Tao,
Benjamin Hoff

Gennem mine livsfaser har jeg erhvervet mig erfaring og indsigt i de veje og vildveje, livet kan føre os. Dels som personlig livserfaring med job, ledighed, unge, mobning, stress, skilsmisse, kærlighed, tab m.m. men også erfaret gennem et arbejdsliv bl.a. med fokus på vejledning, coaching og rådgivning i forbindelse med valg af karriere, uddannelse og job.

Mine personlige erfaringer samt generelle indsigt i menneskelivet, har lært mig at rumme og respektere forskelligheder samt at se styrken i disse. Jeg trives ved at være katalysator for menneskelig vækst og ved at se potentialer og muligheder for personlig udvikling bl.a. ved at skabe rum for nærvær og fortrolighed, men altid med udgangspunkt i at gør du noget, sker der noget.

Jeg ved ikke, hvor du skal hen med dit liv, eller om du er på rette spor. Det ved kun du. Jeg ved, at vi alle har vores egen personlige vej. For nogle synes vejen at være enkel og lige til, for andre forekommer den snørklet og synes at bevæge sig i mange forskellige retninger. For os alle gælder det dog, at vejen bliver til, mens vi går.

Vil du vide lidt mere om min vej, kan du klikke ind på min profil på linkedin.com.

Redskaberne

I din personlige udviklingsproces kan du gøre brug af forskellige redskaber. Nogle f.eks. meditation kan du arbejde med selv og i dit eget tempo. Andre som f.eks. coaching, healing og sjælerejser kræver samspil med en person du har tillid til. Redskaberne kan bruges hver for sig eller i kombination.

  • Coaching giver dig redskaber til dit fremadrettede fokus og støtte til din konkrete manifestation f.eks. i forbindelse med personlig udvikling, job- og karriereafklaring, skabe balance mellem arbejds- og privatliv.
  • Healing hjælper dig med at finde din indre kerne, at skabe balance og at acceptere den person du er f.eks. til personlig afklaring, til at opnå indre harmoni (stressforebyggelse) og være til stede i nuet.
  • Sjælerejsen (Regressionsterapi) kan være med til at blotlægge hvordan oplevelser (begivenheder og personer) fra tidligere liv danner en rød tråd til dit nuværende liv. Du får indsigt i hvad har du med dig i bagagen, hvor du kommer fra. Sjælerejsen kan også afhjælpe eller fjerne f.eks. fysiske gener som har deres udspring i tidligere inkarnationer.

 “Det du er, er det, du har været: det du bliver, er det du gør”
Buddha