Om at tackle sin frygt

by Preben Kastrup

Vi sagde ja til vores lille græske gadehund, da hun var 7 mdr. Vores rejse sammen med hende har indtil nu varet lidt over 7 år. Og det har været en rejse for os alle, en lærerig en af slagsen. Fra den lille og meget sky hund, der syntes at mennesker potentielt var farlige til […]

MÅNEN KAN IKKE STJÆLES

by Preben Kastrup

MÅNEN KAN IKKE STJÆLES Taigu Ryokan, en japansk Zen-mester, levede et meget enkelt liv i en lille hytte ved foden af et bjerg. En aften besøgte en tyv hytten dog kun for at opdage, at der ikke var noget i den at stjæle. Ryokan vendte tilbage og opdagede tyven: ”Du må være kommet langvejs fra […]

Altid allerede set.

by Preben Kastrup

ALTID ALLEREDE SET – en personlig beretning.
At erkende, at der intet er at skjule, fordi vi er allerede blevet set, er en skelsættende indsigt. For når vi intet har at skjule, har vi heller intet at frygte. At få indsigten er ikke det samme som at kunne leve efter den fra dag ét. Det er en proces at forstå og turde, men du ved, at der ingen vej er udenom.

Om at give til andre

by Preben Kastrup

Hemmeligheden ved at give til andre. Når vi giver for at opnå noget eller undgå noget, virker det ikke. Man kan sige, at vi høster, som vi sår.

Kidnappet af gamle følelser

by Preben Kastrup
Kidnappet, ene og forladt

Når du pludselig bliver ramt af gamle følelser. Kroppen går i chok, den husker tidligere reaktionsmønstre. Genkender du ikke følelsene bliver du kidnappet.

HVAD ER MENINGEN MED LIVET?

by Preben Kastrup

Accepterer du tanken om reinkarnation, vil du med en sjælerejse kunne gennemleve tidligere liv og få forståelse for, hvad der var vigtigt for dig i de liv. Tidligere liv – en del af din personlige udvikling.

Om egoet og nuet

by Preben Kastrup
Egoet

Accepter det som er lige nu. I nuet er der ingen vurdering, der er ingen modstand eller følelsesmæssig negativitet. Du accepterer blot det, som er lige nu.

Om smerten

by Preben Kastrup
Ilden, der kan påføre smerte

Er øjeblikket i dit liv ulideligt, må du vælge at fjerne dig fra situationen, lave om på den eller accepter den uden forbehold og du skal vælge nu.

Om sindet

by Preben Kastrup

Sindet er i evig bevægelse. I sindet har vi symbolsk to stridende ulve: den milde og den vrede. Spørgsmålet er hvilken ulv du vælger at fodrer ?

RSS
LinkedIn
LinkedIn
Share