Hvad er healing?

Healing betyder at gøre hel. Healing giver dig dyb afspænding, men ved samtidig at genskabe din naturlige energibalance hjælper den dig med at få kontakt med, hvem du er. Healing vil derfor være en god støtte i en personlig udviklingsproces.

Som mennesker er vi først og fremmest energivæsener, energien fylder vores krop og breder sig gennem energibaner, der samler sig i energicentre og breder sig ud som aura. Det er denne energi, der bibringer vores fysiske krop en blid sundhed og vitalitet.

Det handler om balance

Når energien blokeres f.eks. ved spændinger og negative følelser, vil livskraften holde op med at pulsere de pågældende steder. Healing kan opløse disse blokeringer og få energien til at strømme frit igen, så du kommer i balance.

Når dit energisystem har fri cirkulation vil du få mere ro, glæde og harmoni. Med en dybere kontakt til dig selv, vil du opleve en større personlig afklaring i forhold til både dig selv og dine omgivelser.   

Healing bør være en smuk oplevelse for den der modtager og den der giver.

Hvad kan du forvente?

Healingen kan give fysiske som psykiske reaktioner som afslappethed, oplevelse af mere energi, følelse af varme eller kulde, snurren i kroppen samt følelser som glæde og lettelse, men måske også sorg. Det vil derfor være godt for dig, hvis du efter healing kan gå hjem og føle din indre slaphed ved bare at give dig hen til den.

Efter en healings session går der ofte en udrensning i gang af organer og tarmsystem. Det vil derfor være hensigtsmæssigt at drikke rigeligt med vand.

Healing kan være en god støtte i arbejdet med bl.a. stress, selvværd, usikkerhed og tvivl.

“Hver tanke, handling, beslutning eller følelse skaber en strømhvirvel i livets energifelter, som alle påvirker og afbalancerer hinanden.”
David Hawking